Privé Lease

Prive lease is een vorm van autolease waarbij een particulier een auto leaset voor een van te voren vastgestelde periode.

Alle service leasecomponenten zijn hierbij opgenomen, zoals reparatie(s), onderhoud, vervanging van banden, verzekering, wegenbelasting en eventueel vervangend vervoer.

De leasemaatschappij (lessor) blijft juridisch eigenaar van de leaseauto. Na de contractperiode levert de contractant (lessee) de auto in bij de leasemaatschappij.

 

Zie ook veelgestelde vragen voor meer informatie.

Operational Lease

Operational lease is een vorm van leasing, waarbij de leaseauto geleaset wordt voor van te voren vastgestelde periode.

Bij full operational lease wordt de leaseauto geleaset inclusief alle service- of leasecomponenten, zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering, wegenbelasting, vervangend vervoer en eventueel uitgebreid met winterbandregeling en brandstofvoorschot.

De leasemaatschappij (lessor) blijft juridisch eigenaar van de leaseauto. Na de contractperiode levert de contractant (lessee) de auto in bij de leasemaatschappij.

Financial Lease

Financial lease of financiële leasing is een vorm van financiering met de auto als onderpand. Op basis van de investering, een vast rentepercentage, een overeengekomen looptijd en eventueel een slottermijn wordt de hoogte van de maandtermijn bepaald. Gedurende de leaseperiode heeft de financier het eigendomsvoorbehoud en is hiermee juridisch eigenaar van de leaseauto.

Financial lease is een ideale vorm van leasen voor de (startende) ondernemer, die behoefte heeft aan mobiliteit, maar waar nog niet voldoende ruimte is om te investeren. Werkkapitaal en liquiditeit blijven hierbij grotendeels behouden.

Shortlease

Shortlease is een flexibele manier van autoleasing. Zoals de naam al aangeeft, gaat het om leasen voor een korte periode. Vaak kan de leaseauto al na 1 maand per dag worden opgezegd. Dit is ideaal bij werknemers in hun proeftijd of in situaties waar projectmatig of tijdelijk een auto nodig is. Shortlease wordt altijd aangeboden op basis van full operational lease.

Dit is inclusief alle service- of leasecomponenten, zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering, wegenbelasting, vervangend vervoer en eventueel uitgebreid met winterbandregeling en brandstofvoorschot.

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9.3

Zakelijk Leasen
 • “Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling, Zaken gedaan m.b.t. bemiddeling overname leasecontract via BMW Lease”

  Patrick Orbon
  Patrick OrbonJMF Projects B.V.
 • “Wij hebben meerdere keren auto's geleast via LeasecarXchange. Ze staan altijd klaar om te helpen, zijn snel, flexibel en zetten zich in om de wensen van de klant te kunnen realiseren.”

  Erik Pas
  Erik PasJij®
 • “Ik ben al een flink aantal jaren klant en gedurende deze tijd heeft LCX al 4 maal een nieuwe lease auto voor mij geregeld. Telkens naar volle tevredenheid.”

  Nathalie Doran
  Nathalie DoranCare@dvice B.V.

085 2733 556

info@lcx-lease.nl

Delftechpark 11 | 2628 XJ Delft